Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Wij dragen zorg voor alle praktische zaken en bieden persoonlijke aandacht bij een verlies en afscheid van een dierbare. In de periode rondom het overlijden is het vaak prettig als er iemand is die, samen met u, het afscheid vorm kan geven en u tegelijkertijd kan ontlasten. Op persoonlijke wijze afscheid nemen van iemand, met aandacht voor zowel nabestaanden als de overledene staat centraal bij uitvaartverzorging Holterman.

Samen met u bekijken we welke keuzes u wilt maken. Deze keuzes reflecteren de persoonlijkheid van de overledene en de band die de nabestaanden met hem of haar hebben.
Het betreft onder andere de keuze voor de plek waar uw dierbare in de dagen voorafgaand aan de uitvaart verblijft, de locatie en invulling voor de uitvaart, de uitnodigingen, muziek, catering, condoleance, etc.

Tevens nemen wij, wanneer u dit wilt, de meer praktische zaken uit handen.
Denk hierbij aan het verzorgen van de aangifte bij de burgelijke stand van de gemeente waarin het overlijden heeft plaatsgevonden of het afhandelen van de verzekeringspolissen.

Na de uitvaart houden w contact over de zaken die zich op een later tijdstip aandienen, zoals bijv een gedenksteen, dankbetuigingskaarten, etc.

Ons werkgebied omvat ruwweg de provincies Overijssel en Gelderland, maar ook in andere regio’s verzorgen wij regelmatig uitvaarten. Als iemand bijvoorbeeld in Lochem woont, maar in Gouda begraven wil worden (bijvoorbeeld omdat daar een familiegraf is) dan kunnen wij de uitvaart natuurlijk ook compleet verzorgen. U bent geheel vrij in uw keuze voor een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium. Uitvaartverzorging Holterman kan in heel Nederland gebruikmaken van uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria. Ook het vervoer van een overledene naar het buitenland, zodat de uitvaart daar kan plaatsvinden, kunnen wij voor u verzorgen.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om zich in te schrijven in het uitvaartregister.
Met een eenmalig bedrag van 10 euro ontvangt u dan een korting van 150 euro op een door ons verzorgde uitvaart. Voor meer informatie, het inschrijven in het register of een vrijblijvend gesprek klikt u hier.

Uitvaartverzorging Holterman is een kleinschalig uitvaartbedrijf met vakbekwame medewerkers. Al tientallen jaren staan wij goed bekend in Lochem en omgeving en we werken voornamelijk binnen de gemeente Lochem, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Voorst, Deventer, Rijssen-Holten en Hof van Twente. Uiteraard kunt u ook buiten deze gemeenten een beroep ons doen.