Uw uitvaartverzorger

toon6 Toon van den Boogaard

Ik ben uw eerste aanspreekpunt voor Uitvaartverzorging Holterman.
Tevens ben ik beheerder van het uitvaartcentrum. Ik woon naast het uitvaartcentrum, zodat ik altijd gemakkelijk te bereiken ben. Daarom is het meestal geen moeite als u op rouwbezoek wilt komen, zelfs als dit in de avond of het weekend is.

In Groningen heb ik gestudeerd (Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hanzehogeschool, en Godsdienstwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen). Dit vormt een stevige basis voor het werk als uitvaartverzorger.

In 1998 ben ik begonnen als uitvaartverzorger in Groningen. Na hier veel jaren met plezier te hebben gewoond en gewerkt, kreeg ik in 2014 de kans om hier in de regio te komen wonen en werken. “Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen, omdat ik dit stukje Nederland al vanuit mijn jeugd kende. Ik vind de mensen hier erg prettig en in de prachtige omgeving geniet ik volop van de natuur en de vele activiteiten die hier georganiseerd worden.”

“De eigenheid die elk mens en elke familie kenmerkt mag bij een afscheid gevoeld worden. Die eigenheid zit vaak juist in heel kleine dingen.”