Over ons

Uitvaart Holterman verzorgt op persoonlijke en ongedwongen wijze een afscheid dat past bij de overledene en bij u.
 

“Een uitvaart is de spiegel van een geleefd leven.
We kijken terug op wat is geweest, maar blikken ook vooruit op een toekomst
waarin die lege plek een waardevolle plaats inneemt in het dagelijkse leven.”

 

Bij Uitvaartverzorging Holterman wordt u met warmte en betrokkenheid begeleid, ongeacht uw budget, geloof of cultuur. Ongeacht waar u verzekerd bent of als u helemaal niet verzekerd bent: u kunt altijd bij ons terecht.

Wij dragen zorg voor alle praktische zaken en bieden persoonlijke aandacht bij een verlies en afscheid van een dierbare. In de periode rondom het overlijden is het vaak prettig als er iemand is die, samen met u, het afscheid vorm kan geven en u tegelijkertijd kan ontlasten. Op persoonlijke wijze afscheid nemen van iemand, met aandacht voor zowel nabestaanden als de overledene staat centraal bij uitvaartverzorging Holterman.

Samen met u bekijken we welke keuzes u wilt maken. Deze keuzes reflecteren de persoonlijkheid van de overledene en de band die de nabestaanden met hem of haar hebben.

Tevens nemen wij, wanneer u dit wilt, de meer praktische zaken uit handen.
Denk hierbij aan het verzorgen van de aangifte bij de burgerlijke stand van de gemeente waarin het overlijden heeft plaatsgevonden of het afhandelen van de verzekeringspolissen.

Na de uitvaart houden we contact over de zaken die zich op een later tijdstip aandienen, zoals bijv. een gedenksteen, dankbetuigingskaarten, etc., maar e houden vooral contact om te kijken hoe het met u gaat na de hectische periode na een overlijden. Lukt het u om de draad weer voorzichtig op te pakken, of heeft u liever nog wat steun om weer door te gaan. ook hierin staan wij u bij.

Ons werkgebied is voornamelijk binnen de gemeenten Lochem, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Voorst, Deventer, Rijssen-Holten en Hof van Twente. Uiteraard kunt u ook buiten deze gemeenten een beroep ons doen. Ons werkgebied omvat dus ruwweg de provincies Overijssel en Gelderland, maar ook in andere regio’s verzorgen wij regelmatig uitvaarten. Als iemand bijvoorbeeld in Lochem woont, maar in Gouda begraven wil worden (bijvoorbeeld omdat daar een familiegraf is) dan kunnen wij de uitvaart natuurlijk ook compleet verzorgen. U bent geheel vrij in uw keuze voor een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium. Uitvaartverzorging Holterman kan in heel Nederland gebruikmaken van uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria. Ook het vervoer van een overledene naar het buitenland, zodat de uitvaart daar kan plaatsvinden, kunnen wij voor u verzorgen.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om zich in te schrijven in het uitvaartregister.
Met een eenmalig bedrag van 10 euro ontvangt u dan een korting van 150 euro op een door ons verzorgde uitvaart. Voor meer informatie, het inschrijven in het register of een vrijblijvend gesprek klikt u hier.