De uitvaart

Zorgvuldig en passend afscheid

Een afscheid hoort te passen bij de persoon die overleden is en bij de band de de nabestaanden met hem of haar deelden. Dit vraagt een zorgvuldige vormgeving die in alles recht doet aan alle betrokkenen.
Bij Uitvaartverzorging Holterman hechten wij erg aan de persoonlijke band die ontstaat in de dagen rondom het afscheid. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat u in deze gehele periode één vast aanspreekpunt hebt, die op de hoogte is van uw wensen en gevoelens.

Om een nog persoonlijkere dienstverlening aan families te kunnen bieden beschikken wij over een familiekamer met een eigen ingang in het uitvaartcentrum. U krijgt een sleutel van deze sfeervolle, intieme ruimte die exclusief tot en met de dag van de uitvaart voor u is gereserveerd. Zo kunt u 24 uur per dag zelf bepalen wanneer, hoe lang en me wie u bij uw dierbare wilt zijn, zonder eerst een afspraak te hoeven maken. Vanzelfsprekend mag u de kamer een persoonlijk karakter geven door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten, zodat de familiekamer als het ware een verlengde van het huis van de overledene wordt. Er staat ook een kleine muziekinstallatie zodat u de muziek kunt luisteren die u mooi of passend bij uw dierbare vindt en er is gelegenheid om koffie, thee en fris te pakken.
Er wordt door mensen in Lochem én omgeving regelmatig gevraagd naar deze mogelijkheid.
We zijn daarom blij dat we deze persoonlijke dienstverlening nu aan nabestaanden kunnen bieden.

DSC_5556