Uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum aan de Larenseweg 49 in Lochem is alle ruimte voor u en uw familie om afscheid te nemen van uw dierbare. Voor elke gelegenheid is er een mogelijkheid.

U heeft de keuze uit twee rouwkamers, waaronder een 24-uurs familiekamer.
U krijgt een sleutel van deze sfeervolle, intieme ruimte die exclusief tot en met de dag van de uitvaart voor u is gereserveerd. Zo kunt u 24 uur per dag zelf bepalen wanneer, hoe lang en me wie u bij uw dierbare wilt zijn, zonder eerst een afspraak te hoeven maken. Vanzelfsprekend mag u de kamer een persoonlijk karakter geven door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten, zodat de familiekamer als het ware een verlengde van het huis van de overledene wordt. Er staat een kleine muziekinstallatie zodat u de muziek kunt luisteren die u mooi of passend bij uw dierbare vindt en er is gelegenheid om koffie, thee en fris te pakken.

DSC_5580k DSC_5707k

Tevens zijn onze sfeervolle en lichte aula’s te gebruiken voor een condoleance, een ongedwongen samenzijn of een afscheidsdienst tot ongeveer 100 personen. In overleg richten we de ruimte’s in zoals u dat wenst. Door de grote tuindeuren voelt u de band met ‘buiten’. Met mooi weer kunt u gebruik maken van de rustig gelegen tuin aan de achterzijde.
Zo maken we de sfeer die past bij de overledene en bij u.

Ook op catering-gebied is in overleg bijna alles mogelijk.

Wilt u ‘gewoon’ koffie met iets erbij, een broodmaaltijd of sfeervolle high-tea of liever een borrel met bittergarnituur. Alles is in principe mogelijk.